Dostupno odmah

JUNGLE BEBI MUZIČKA VRTEŠKA SLON

Vrteška za krevetac je čaroban dodatak dečjoj sobi koji umiruje i zabavlja vašu bebu. Sa melodijama, šarenim figurama i umirujućim pokretom, ova vrteška stvara prijatnu atmosferu za san i igru. Idealna je za uspostavljanje rutine spavanja i stvaranje osećaja sigurnosti kod beba.

3.599 rsd

Šifra proizvoda: JBMVS Kategorije: , ,

Vrteška za krevetac je čaroban dodatak za dečju sobu koji će očarati vašu bebu. Ovaj proizvod omogućava bebi da se zabavlja i smiruje dok leži u svom krevetiću. Evo nekoliko karakteristika vrtuljka za krevetac:

Melodije i Zvuci: Vrtuljak obično dolazi sa ugrađenim muzičkim melodijama i zvucima koji će umiriti vašu bebu i pomoći joj da zaspi. Neke vrtuljke imaju i opciju reprodukcije omiljenih pesama ili zvukova koje roditelji biraju.

Lepe i Šarene Figure: Vrteška ima šarene figure koje se okreću iznad bebinog krevetića. Ove figure su tematski dizajnirane, poput plišanih životinja, zvezda ili drugih simpatičnih motiva, što će privući pažnju i radoznalost bebe.

Pokret: Ove vrteške se lagano okreću, stvarajući umirujući pokret koji će beba pratiti pogledom. Ovo kretanje može pomoći da se beba smiri i opusti.

Vrteška za krevetac je praktičan proizvod koji ne samo da će zabaviti vašu bebu, već će i pomoći da se uspostavi rutina spavanja. Ovo je odličan način da se stvori mirna i prijatna atmosfera u dečjoj sobi, kako bi se vaša beba osećala sigurno i udobno dok spava.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JUNGLE BEBI MUZIČKA VRTEŠKA SLON“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *