Dostupno odmah

RANAC PULSE ANATOMIC CUBE FAIRY PRINCESS

Anatomic Cube rančevi su savršeni za prvačiće. Sa svojih samo 980 grama, podesivim naramenicama i EVA penom na leđima, ovaj ranac je lagak i udoban, ne opterećujući kičmu deteta, već raspoređujući teret školskih knjiga na kukove i noge. Osim svojih tehničkih karakteristika, Anatomic Cube se ističe i svojim privlačnim dizajnom koji će dete obožavati, čineći nošenje ranca pravim zadovoljstvom!

6.499 rsd

Šifra proizvoda: RPACFP Kategorije: , ,

Anatomic Cube rančevi su savršen izbor za prvačiće koji kreću u školske avanture. Sa svojih svega 980 grama, ovi rančevi su lagani kao pero, pružajući prilagodljive naramenice i udobnu EVA penastu podršku na leđima. Oni su tu da ne samo da olakšaju teret školskih knjiga, već i da pravilno rasporede taj teret na kukove i noge, štiteći kičmu deteta.

Osim svoje funkcionalnosti, ovi rančevi su dizajnirani sa stilom. Njihov atraktivan dizajn čini nošenje ranca pravim užitkom za dete. S obzirom na sve njegove specifikacije i udobnost koju pruža, Anatomic Cube postaje omiljeni pratilac prvog školskog koraka, pružajući praktičnost, udobnost i estetiku koja privlači i raduje svakog mališana!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „RANAC PULSE ANATOMIC CUBE FAIRY PRINCESS“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *