Dostupno odmah

RANAC PULSE ANATOMIC PEGASUS

Pulse ranac je savršena kombinacija udobnosti i bezbednosti. Sa materijalima koji podržavaju cirkulaciju vazduha i aluminijumskim šipkama za lakše nošenje tereta, ovo je idealan pratilac za knjige. Gumirano dno sa fluorescentnom kabanicom pruža zaštitu od kiše, dok reflektujuće trake oko ranca obezbeđuju sigurnost u svim uslovima. Dimenzije su 41x28x20cm.

5.799 rsd

Šifra proizvoda: RPAP Kategorije: , ,

Pulse ranac je dizajniran s fokusom na udobnost i zdravlje dece. Specijalni materijali omogućavaju cirkulaciju vazduha, pružajući podršku anatomiji leđa. Aluminijumske šipke, koje se mogu skinuti prilikom pranja, olakšavaju prenos težine s kičme na noge, čineći nošenje težih knjiga prijatnijim za vaše dete. Gumirano dno sadrži pregradu sa fluorescentnom kabanicom, pružajući zaštitu od kiše i povećavajući vidljivost u saobraćaju. Reflektujuće trake duž ranca obezbeđuju sigurnost, posebno u uslovima slabije vidljivosti, kao što je noćno prelaženje ulice. Dizajn je pažljivo osmišljen kako bi udovoljio kvalitetu i ukusu deteta. Dimenzije proizvoda su 41x28x20cm.

  • Pulse proizvodi dolaze s garancijom od 25 meseci, pokrivajući greške u materijalu ili izradi tokom garantnog roka. Ova garancija ne obuhvata oštećenja prouzrokovana nepravilnom upotrebom, nemarnošću ili normalnim habanjem usled redovne upotrebe. Važno je da samo stvarni vlasnik može podneti reklamaciju za grešku uz priloženi originalni račun.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „RANAC PULSE ANATOMIC PEGASUS“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *