Dostupno odmah

RANAC PULSE ANATOMIC SWEETY

Pulse ranac je idealan za udoban i siguran polazak u školu. Pruža podršku leđima zahvaljujući specijalnim materijalima i aluminijumskim šipkama koje olakšavaju nošenje težih knjiga. Gumirano dno sa fluorescentnom kabanicom štiti od kiše, a reflektujuće trake obezbeđuju vidljivost u saobraćaju. Dizajn je spoj kvaliteta i detetovog ukusa, čineći ovaj ranac savršenim izborom za školu.

5.799 rsd

Šifra proizvoda: RPAS Kategorije: , ,

Sigurnost i udobnost vašeg deteta su ključne misli koje su vodile Pulse razvojni tim u dizajniranju ovog ranca za školu. Specijalni materijali koji omogućavaju cirkulaciju vazduha pružaju anatomsku podršku leđima, podržavajući ih za udobno nošenje. Aluminijumske šipke se lako skidaju za pranje, omogućavajući održavanje higijene bez napora. Opterećenje je pažljivo prebačeno s kičme na noge, omogućavajući vašem detetu da nosi teže knjige bez nelagodnosti.

Gumirano dno ranca sa fluorescentnom kabanicom štiti od padavina i povećava bezbednost u saobraćaju. Reflektujuće trake duž svih strana ranca su tu kako bi obezbedile vidljivost u različitim uslovima, posebno pri prelasku ulice ili u situacijama smanjene vidljivosti. Dizajn je pomno osmišljen da zadovolji i detetov ukus, spajajući vrhunski kvalitet s estetikom koja će oduševiti vaše dete.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „RANAC PULSE ANATOMIC SWEETY“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *