Dostupno odmah

RK78 MAGIČNA ŠOLJA „ORIGINAL“ (360 ML)

Elfi Magična šolja je inovativno dizajnirana za decu koja uče da piju iz šolje. Sa silikonskim delom koji omogućava lagano ispijanje bez prolijanja i automatskim povratkom u prvobitni položaj, ova šolja čini prelazak sa flašice na šolju jednostavnim i bez stresa. Izrađena od sigurnih materijala, lako se održava i preporučena je od strane stomatologa za pravilan oralni razvoj.

847 rsd

Šifra proizvoda: RMŠO360ML Kategorije: , ,
  • Elfi Magična šolja omogućava bezbedno ispijanje tečnosti sa bilo koje tačke duž ivice šolje, koristeći inovativni silikonski sistem koji se pomiče prateći pokrete deteta.
  • Silikonski deo se automatski vraća u prvobitni položaj kada dete prestane da pije, sprečavajući nepotrebno prosipanje tečnosti.
  • Ova šolja karakteriše svojstvo neprosipanja.
  • Jednostavno se rasklapa, pere i sklapa, bez delova koji su teško dostupni za održavanje.
  • Stabilnost šolje obezbeđuje postolje, dok poklopac doprinosi većoj higijeni.
  • Preporučena od strane stomatologa, Elfi Magična šolja podržava pravilan oralni razvoj i pomaže deci u procesu odvikavanja od flašice i prelaska na korišćenje šolje.

Način upotrebe:

Kako biste koristili Elfi Magičnu šolju, jednostavno odvijte centralni ventil, napunite šolju tečnošću, a zatim ponovo zavrnite ventil u prvobitni položaj.

Dete može piti iz šolje duž ivice na nekoliko načina – samo treba blago nagnuti šolju, prineti ivicu usnama i aktivirati sistem. Silikonski deo se odvaja od plastičnog dela pod laganim pokretom usana, omogućavajući tečnosti da cirkuliše. Tečnost unutar šolje prolazi kroz specijalno dizajnirane kanale dok dete drži usne na ivici i povlači tečnost pokretima. Čim dete udalji šolju od usana, silikonski deo se automatski vraća u prvobitni položaj, sprečavajući prolivanje tečnosti.

Elfi Magična šolja je izrađena od laboratorijski testiranih i sigurnih materijala, uključujući postojanu plastiku (PE – polietilen i ABS) i silikon. Šolju možete prati u mašini za sudove, na gornjoj polici, čineći održavanje jednostavnim i praktičnim.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „RK78 MAGIČNA ŠOLJA „ORIGINAL“ (360 ML)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *