Dostupno odmah

RK90 PUMPICA ZA IZMLAZANJE

Elfi Pumpica je tvoj pouzdani partner za udobno i jednostavno izmlazanje mleka. Pruža ti kontrolu, udobnost i ekonomičnost, bez stresa. Neka Elfi Pumpica bude tvoj saveznik na putu ka zdravom majčinstvu i sreći tokom dojenja.

2.689 rsd

Šifra proizvoda: RPZI Kategorije: , ,

Uz Elfi Pumpicu, ne samo da se oslobađaš brige o mastitisu, već ti pružamo potpunu harmoniju i sigurnost. Ova efikasna pumpa za izmlazanje pažljivo rešava sve viškove mleka, sprečavajući nelagodnost u tvojim dojkama, kao i natečenost.

Sada, dok obavljaš svoje svakodnevne obaveze ili uživaš u dragocenim trenucima sa prijateljicama, Elfi Pumpica će ti olakšati čuvanje tih dragocenih mlečnih obroka za tvoju bebu. Tvoj život postaje jednostavniji i udobniji, jer se možeš opustiti znajući da Elfi Pumpica radi za tebe.

Elfi Pumpica je tvoj osnovni saveznik na putu ka zdravom majčinstvu i sreći tokom dojenja!

Upotreba Elfi Pumpice je jednostavna i prilagodljiva tvojim potrebama. Možeš lako kontrolisati snagu izmlazanja prema svom subjektivnom osećaju i želji.

Levak Pumpice je univerzalne veličine i savršeno odgovara svim tipovima dojki, pružajući prijatnu masažu i podsticanje lučenja mleka zahvaljujući mekom silikonskom jastučetu na njegovom obodu.

Elfi Pumpica omogućava direktno izmlazavanje mleka u priloženu plastičnu flašicu od 150 ml, čime se eliminiše nepotrebno presipanje i dodatni troškovi. Na taj način, tvoja beba će uživati u hranjenju iz iste flašice koja je deo ovog seta.

Elfi Pumpica je dizajnirana za ručno izmlazanje, izrađena od sigurnih i atestiranih materijala poput PP (polipropilena) i tečnog silikona. Ova pumpica je savršen izbor za bezbedno i jednostavno izmlazanje mleka.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „RK90 PUMPICA ZA IZMLAZANJE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *