Todor pink *BAREFOOT*

“Todor Barefoot” cipelice su izvanredan izbor obuće, kombinujući stil, udobnost i funkcionalnost. Ove cipelice imaju brojne pozitivne karakteristike koje ih čine stručno preporučljivim.

Dizajn: Dizajn cipelica je pažljivo osmišljen kako bi pružio optimalnu podršku i zaštitu za rast decijeg stopala. Sa svojim ergonomskim oblikom i pravilnim rasporedom potpornih tačaka, cipelice pružaju odgovarajuću podršku stopalima tokom aktivnosti.

Materijali: Materijali korišćeni za izradu cipela su od prirodne koze visokog kvaliteta i neškodljive za dečju kožu. Kombinacija prozračnih i izdržljivih materijala omogućava slobodno disanje stopala tokom nošenja, sprečavajući nepoželjno znojenje i iritaciju.

Potpora: Todor Barefoot cipelice su posebno dizajnirane da podrže prirodno kretanje stopala tokom hodanja i trčanja. Anatomski oblikovan đon omogućava ravnomerno raspoređivanje težine tela i smanjuje rizik od nepravilnih opterećenja zglobova i mišića.

Udobnost: Udobnost je ključna karakteristika ovih cipelica.  Pomažu u održavanju ispravne telesne postavke. Sigurnost: Cipelice poseduju dobar sistem zakopcavanja koji obezbeđuje siguran i čvrst oslonac stopala. Fleksibilan đon sa dobrim prianjanjem omogućava stabilan korak, čime se smanjuje rizik od pada i povreda. Uz sve ove stručne karakteristike, Todor Barefoot cipelice su odličan izbor za roditelje koji žele da obezbede pravilan razvoj i udobnost stopala svoje dece. Ove cipelice kombinuju stil, funkcionalnost i stručno osmišljene karakteristike, čineći ih odličnim izborom za svakodnevno nošenje.

5.199 rsd

Lice: prirodna koža

Postava: prirodna koža

Kožni uložak

Ojacana peta

Ojacana kapna

Neklizajuci i veoma savitljivi gumeni don

Održavanje: vlažnom krpom

Gazišta:

19-11,6cm

20-12,3cm

21-12,9cm

22-13,6cm

23-14,3cm

24-14,9cm

25-15,6cm

26-16,3cm

Veličina

19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26