Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na web stranicu jana.rs.

Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće uslove korišćenja pre nego što pristupite ili koristite našu web stranicu. Pristupanjem ili korišćenjem bilo kog dela ove web stranice, slažete se da ste pročitali, razumeli i prihvatili uslove i obaveze opisane u ovom dokumentu.

 1. Prihvatanje uslova

  Korišćenjem naše web stranice, pristajete da budete obavezani ovim Uslovima korišćenja. Ako se ne slažete sa nekim od ovih uslova, molimo vas da napustite našu web stranicu.

 2. Promene u Uslovima korišćenja

  Zadržavamo pravo da povremeno izmenimo ove Uslove korišćenja kako bismo odražavali promene u zakonima i regulativama ili unapređivali našu uslugu. Ažurirani uslovi će biti objavljeni na ovoj web stranici, a vaša dalja upotreba naše web stranice nakon takvih promena predstavlja prihvatanje tih promena.

 3. Odgovornost korisnika

  Korisnici su odgovorni za sve aktivnosti na našoj web stranici i obavezni su da se pridržavaju svih važećih zakona i propisa. Zabranjeno je korišćenje naše web stranice u nezakonite svrhe.

 4. Privatnost

  Vaša privatnost je važna za nas. Molimo vas da pročitate našu Politiku privatnosti kako biste razumeli kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke.

 5. Ograničenja odgovornosti

  Naša kompanija ne garantuje tačnost, potpunost ili aktuelnost informacija na ovoj web stranici. Koristite informacije na sopstveni rizik.

 6. Intelektualna svojina

  Sadržaj na ovoj web stranici je zaštićen zakonima o intelektualnoj svojini i ne može se koristiti bez prethodnog pisanog odobrenja.

 7. Kontakt informacije

  Za sve upite ili komentare u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, možete nas kontaktirati na [Vaša kontakt adresa].

Hvala što koristite našu web stranicu!